InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
ciutadans
  INSTITUCIONAL
  CIUTADANS
Activitats de promoció de la salut  
A L'ABRIL CUIDA'T AMB SALUT  
PROGRAMA GENERAL D'ACTIVITATS  
JORNADA DE PROMOCIÓ DE LA SALUT A PALAMÓS  
JORNADA EMPRESA SALUDABLE: Emocions  
CONCURS INSTAGRAM - BASES  
Edició 2017  
Setmana Sense Fum  
Setmana de l'Energia  
Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura  
Vacunació antigripal  
Setmana Europea de Prevenció de Residus  
Consells de Salut  
Demanar hora  
Telèfons d'interès  
Informació ingrés hospital  
Unitat d'atenció al ciutadà  
Suggeriments, agraïments i queixes  
Drets i Deures  
Protecció de dades  
Programa Voluntariat Social  
PREVENCIÓ I PROMOCIÓ DE LA SALUT  
PROGRAMA SALUT I ESCOLA  
Preguntes més freqüents  
Enllaços d'interès  
  PROFESSIONALS
  NOTÍCIES

Des d'aquí pots accedir a la teva ABS, hospital o residència assistida
 
Des d'aquest accés ràpid pots accedir als consultoris.
 
especialitats
Aquí trobaràs informació sobre les diferents especialitats mèdiques i quirúrgiques.

A L'ABRIL CUIDA'T AMB SALUT

La Comissió de Prevenció i Promoció de la Salut (CPiPS) i Servei de Prevenció de Riscos Laborals i Medi Ambient, Empresa Saludable organitzen un any més la campanya “A l’abril, Cuida’t amb salut!” 2018 per promoure estils de vida saludable als professionals de SSIBE i a la població del Baix Empordà.

La iniciativa s’emmarca en un seguit d’actes commemoratius durant tot el mes d’abril com són el  Dia mundial de la Salut (7 d’abril), Dia mundial de l'Activitat Física (6 d’abril) i Dia mundial de la Seguretat i Salut en el Treball (28 d’abril).   

S’han preparat més d’una trentena d’activitats tant per a tota la ciutadania com per als nostres professionals, com a proposta d’activitats per mantenir una vida activa i saludable i que ajudi a prevenir futurs problemes de salut. Consulta el calendari d’activitats.

Activitats per a tothom
El mateix 7 d’abril a partir de les 9 del matí, celebrarem el dia Mundial de la Salut a la Platja Gran de Palamós amb una matinal esportiva amb activitats per a tothom. Per als més petits hi haurà un taller de circ i un de broquetes de fruita; per als més actius, sessions d’espinning o de natació; per als més calmats tono-streching o tastet de rem; i per als més animats, vermut 0,0% a ritme de rock and roll i cuida’t amb ritme: una original coreografia a ritme de Justin Timberlake que acabarà amb un Flashmob a les 13.15h.

Totes les activitats són gratuïtes i s’oferirà avituallament de fruita i beguda per recuperar-se de l’esforç. Consulta el següent pdf per a més informació.

D’altres activitats obertes a tothom són les que organitza cada CAP. A la Bisbal s’organitza la 2a pujada nocturna als Àngels (27 d’abril), QiGong per a tothom (17 d’abril); a Torroella de Montgrí la Caminada per les Dunes de Torroella (29 d’abril), dins del programa Empordà, Cuina i Salut; a Palafrugell es faran estiraments a la plaça (6 d’abril); i a Palamós es faran fins 4 activitats: caminada saludable (6 d’abril), taller d’amanides per fer salut, ioga postpart i iogaprepart, totes tres el 16 d’abril.

Activitats per als professionals          
El principal gruix de sessions i activitats són per als professionals, organitzades pel Servei de Prevenció de Riscos Laborals i Medi Ambient, Empresa Saludable. D’entre les novetats d’enguany destaquen el taller de risoteràpia a Palamós (24 d’abril), introducció al Lu Jong o ioga tibetà a Palamós (25 d’abril) o el taller de creativitat a Torroella (13 d’abril).

També se celebrarà la 3a jornada Empresa Saludable (27 d'abril), que enguany tractarà sobre les emocions i comptarà amb ponents d’alt nivell com són Belén Badia, Directora de persones i comunicació d’Uriach; Anna Loste, responsable del programa Sigues Tu de DipSalut; Mercè Conangla, fundadora de la Fundació Àmbit i Directora de l’Institut d’Ecologia Emocional i conferència a càrrec de Cristòbal Colón, president de la cooperativa La Fageda.

Però no totes les activitats s’acaben al mes d’abril. Empresa Saludable ha planificat d’altres activitats per als seus treballadors al llarg de l’any: al maig taller de cuina amb productes de proximitat i jornada de portes obertes a familiars; al juny bany de bosc al bosc de Can Fornaca i a l’octubre taller d’amanides saludables.

A banda, a nivell empresarial, la cafeteria de l’Hospital també senyalitzarà i identificarà diferents opcions de menú saludable: el menú hipocalòric i el menú hiperproteic.

Concurs d’Instagram 
Per segon any consecutiu, també s’ha preparat un concurs d’Instagram. Fes servir l’etiqueta #CuidatSSIBE i etiqueta el compte @imatgessibe mentre participis en alguna de les activitats que organitzem. Si ets l’autor de la foto amb més m’agrada, t’enduràs un xec de 40€ per a una botiga esportiva. Consulta les bases.

 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies