InstitucionalCiutadansProfessionals
Plana d'inici SSIBE Mapa Web de navegació contacte Accés Restringit
ciutadans
  INSTITUCIONAL
  CIUTADANS
Activitats de promoció de la salut  
Consells de Salut  
Demanar hora  
Telèfons d'interès  
Informació ingrés hospital  
Unitat d'atenció al ciutadà  
Suggeriments, agraïments i queixes  
Drets i Deures  
Consentiment informat  
Voluntats anticipades  
Protecció de dades  
Programa Voluntariat Social  
PREVENCIÓ I PROMOCIÓ DE LA SALUT  
PROGRAMA SALUT I ESCOLA  
Preguntes més freqüents  
Enllaços d'interès  
  PROFESSIONALS
  NOTÍCIES

Des d'aquí pots accedir a la teva ABS, hospital o residència assistida
 
Des d'aquest accés ràpid pots accedir als consultoris.
 
especialitats
Aquí trobaràs informació sobre les diferents especialitats mèdiques i quirúrgiques.

Consentiment informat

Els professionals han de demanar-vos el consentiment o autorització per dur a terme qualsevol intervenció, tractament, cura... Això vol dir que prèviament a qualsevol intervenció us han d'explicar en què consisteix: quina indicació té, quins resultats són previsibles, quins efectes no desitjats hi poden haver, si és que n'hi ha i es coneixen, perquè pugueu acceptar o rebutjar el que us proposen. Abans de donar o no donar el consentiment, teniu dret a demanar més informació, si ho considereu necessari, per pensar en la proposta.

Tant la informació com el consentiment en general són verbals, però la llei determina que es faci per escrit en intervencions quirúrgiques, procediments diagnòstics i terapèutics invasius i quan hi hagi un risc o un inconvenient previsiblement negatiu sobre la salut. En aquests casos heu de signar un document on doneu o no la conformitat perquè se us practiqui la prova, la intervenció o un tractament. Abans de signar el document de consentiment informat podeu demanar tota la informació que creieu necessària, i heu de disposar del temps pertinent per poder-la entendre.

Teniu dret a rebutjar la proposta professional i això no ha de suposar, en cap cas, una repercussió negativa en la vostra atenció. En la mesura que puguin, els professionals hauran d'adaptar el pla d'atenció tenint en compte la vostra negativa, que haurà de quedar anotada a la història clínica.

 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies