Hospital de palamós
  HOSPITAL DE PALAMÓS
Visita virtual  
Història de l'Hospital  
Com arribar-hi  
On aparcar  
Organització  
Guia d'hospitalització  
Programa Voluntariat Social  
Suggeriments i agraïments  
PROTECCIÓ DE DADES  
Temps d'espera urgències  

especialitats
Aquí trobaràs informació sobre les diferents especialitats mèdiques i quirúrgiques.
 
 
 
 
 

CATSalut
CATSalut
Hospital de Palamós

hospital de palamós

L’hospital de Palamós és un hospital general bàsic d’àmbit comarcal, que forma part de la Xarxa hospitalària d’utilització pública (XHUP), proveïdor de serveis del CatSalut. El seu àmbit d’actuació és la Comarca del Baix Empordà.

Es va inaugurar l’any 1986, i se li assignava una població de referència d’uns 60.000 habitants. Actualment, compta amb 125.000 habitants censats els mesos d’hivern, i una població mòbil/turística que arriba als 600.000 durant els mesos d’estiu.

L’any 1988 es construeix un edifici nou, annex a l’hospital, que conclou l’any 2000. Aquest edifici inclou el CAP de Palamós i alguns serveis de l’hospital que es van poder externalitzar físicament: laboratori, hemodiàlisi, rehabilitació ambulatòria, direcció i administració, i els serveis centrals no assistencials.

La Fundació Hospital de Palamós, gestora de l’hospital, aposta per l’atenció primària, en un intent de controlar l’ambulatorització i el creixement desordenat de l’activitat hospitalària. A partir de l'any 1993 s’incorporen progressivament la gestió de les ABS de la comarca del Baix Empordà, llevat de Sant Feliu de Guíxols, gestionada per l’ICS. D’aquesta manera s'intenta controlar el creixement de les consultes externes i urgències hospitalàries.

El trasllat dels esmentats serveis permet la creació d’una unitat mixta d’hospital de dia (mèdic i quirúrgic) i una remodelació de consultes externes, farmàcia i radiologia.

Actualment l'Hospital de Palamós compta amb una capacitat de 100 llits per a malalts aguts.

L’hospital està estructurat en unitats funcionals d’hospitalització, serveis, unitats administratives, serveis centrals, logística i blocs de consultes externes.

Cartera de serveis

 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies