Hospital de palamós
  HOSPITAL DE PALAMÓS
Visita virtual  
Història de l'Hospital  
Com arribar-hi  
On aparcar  
Organització  
Guia d'hospitalització  
Programa Voluntariat Social  
Suggeriments i agraïments  
PROTECCIÓ DE DADES  
Temps d'espera urgències  

especialitats
Aquí trobaràs informació sobre les diferents especialitats mèdiques i quirúrgiques.
 
 
 
 
 

CATSalut
CATSalut

PROTECCIÓ DE DADES

En virtut dels articles 4, 5 i 6 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les entitats Fundació Hospital de Palamós i Consorci Assistencial del Baix Empordà posem en el vostre coneixement que disposem d'uns fitxers amb dades de caràcter personal anomenats "Fitxer de Pacients".

Les esmentades dades es destinen a finalitats pròpies de l'assistència sanitària.

Els destinataris de la informació són tots els departaments d'aquestes entitats, així com els organismes oficials públics o privats que, per obligació legal o necessitat material, hagin d'accedir a les dades als efectes de la correcta prestació de l'assistència sanitària.

Com sigui que estem adherits al programa d'implementació de la Història Clínica Compartida de Catalunya (HCCC), les vostres dades de caràcter personals s'incorporen al fitxer anomenat "Registre d'Informació Sanitària de Pacients" titularitat del Departament de Salut.

La HCCC és un sistema d'informació que possibilita l'ús compartit de les històries clíniques entre els centres que estem adherits al programa, permet que els professionals assistencials tinguin accés immediat a la informació, elaborin diagnòstics més precisos i millorar, així, la qualitat de l'atenció que us prestem.

Per exercir els drets d'oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les vostres dades de caràcter personal us podeu d'adreçar a la Unitat d'Atenció al Ciutadà per tal de complimentar la sol·licitud dirigida al Responsable / Titular del fitxer corresponent.

 

 

 
2018 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - C/Hospital n17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós | Valid XHTML 1.0 | Política de cookies