Docència Accés Restringit Home

Recerca

Coneixement en benefici de la salut

Recerca a SSIBE

A Serveis de Salut Integrats ens pertoca garantir i millorar el nivell de salut individual i col·lectiva de la població que tenim assignada i/o que ens demanda atenció. Per tal que les funcions assistencials, que actuen directament sobre la població, siguin adequades, efectives, segures i eficients, els serveis de salut han de desenvolupar també altres funcions complementàries, com la formació, la docència i la recerca. En els centres de la nostra organització sempre hi ha hagut professionals que, individualment o en equip, han realitzat activitats de recerca i de comunicació científica.

D’altra banda, cada dia hi ha més entitats interessades a promoure estudis, sobretot assajos de medicaments, però també d’altres àmbits. I és evident que, sobretot, aquests tipus d’estudis tenen una sèrie d’implicacions ètiques, jurídiques i econòmiques que transcendeixen més enllà dels professionals que hi participen, i a les quals l’organització no pot ser aliena.

Des d'aquesta web es pretén donar accés als diferents documents relatius a estratègia, procediments i normativa sobre Recerca a SSIBE. Així mateix, es faciliten instruments de suport per al desenvolupament d'activitats de recerca.

Últimes novetats

 

Comitè de Recerca

Beques i ajuts generals

Normativa i procediments

Comunicacions i publicacions

 

   

Twitter

 

© 2011 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - c/ Hospital, 17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós