Docència Accés Restringit Home

Jornades i Seminaris

Recerca i DocŔncia > Recerca > Jornades i Seminaris> IX Jornada de Recerca del Baix EmpordÓ - 17.05.2018

IX Jornada de Recerca del Baix EmpordÓ - 17.05.2018

Benvingut/des a l'espai web de la Jornada de Recerca del Baix Empordà, que enguany celebra la seva IXena. edició, que aglutina tota la producció científica dels centres i serveis de SSIBE en el bienni 2016-2017. Una edició que té per objectius

La jornada compta amb el suport de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut, que atorga els premis a les comunicacions i als pòsters i amb el patrocini del premi al millor article per part de  Grünenthal.

Concretament en aquesta Jornada 2018 presentem:

La presentació de la jornada anirà a càrrec del Dr. Xavier Pérez, Director assistencial de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà i el Dr. Miquel Carreras, Director dels Serveis Territorials de Salut.

La novetat d'enguany és que durant el matí, tindrem la presentació de treballs de recerca de secundària, fets per alumnes d'ESO i/o Batxillerat que han utilitzat dades proporcionades per SSIBE per realitzar els seus treballs.

A la tarda, després de compartir un dinar a peu dret tots plegats, comptarem amb la presència de Josep M. Mainat, que presentarà la ponència “Ciència optimista i salut: ens espera un futur brillant”

La cloenda i el lliurament de premis anirà a càrrec de Jordi Coderch, president del Comitè de recerca de SSIBE, Lluis Puig, president dels òrgans de govern de SSIBE, Jordi Calsina, gerent de SSIBE i els patrocinadors dels premis.

Els premis lliurats seran:

Us convidem a navegar pels espais on hi trobareu tota la informació de la jornada, i també a que us hi inscriviu aquí

Fins aviat!Jordi Coderch
President del Comitè de Recerca

  #recerca18


 

   

Twitter

 

ę 2011 - Serveis de Salut Integrats Baix EmpordÓ - c/ Hospital, 17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamˇs