Docència Accés Restringit Home

Jornades i Seminaris

Recerca i Docència > Recerca > Jornades i Seminaris> Seminaris

Seminaris

A continuació pordreu trobar la relació cronològica i els programes de tots els seminaris promoguts pel Grup de Recerca en Serveis Sanitaris i Resultats en Salut (GReSSiReS) que, amb el suport del Comitè de Recerca de SSIBE, anirà programant periòdicament.Vivim més anys, però...en quines condicions? Esperança de vida i estat de salut

11/11/2016 - L'1 de desembre tindrà lloc la 4a edició dels Seminaris GRESSIRES, que el Comitè de Recerca de SSIBE organitza periòdicament amb l’objectiu de plantejar diversos temes relacionats amb la recerca més propera al nostre àmbit. En aquesta ocasió, comptarem amb una experta en indicadors de salut, estudis de mortalitat, discapacitat, dependència i càncer, responsable d'estadístiques sanitàries oficials. [+]

Dia: 1 de desembre 2016

Amb Rosa Gispert i Marc Carreras

La integració assistencial: estratègia efectiva?

17/02/2016 - Tercera sessió del cicle commemoratiu del 15è aniversari del Comitè de Recerca de SSIBE on es plantegen diversos temes relacionats amb la recerca més propera al nostre àmbit. En aquesta ocasió, comptarem amb experts que debatran sobre integració assistencial. Sabem realment què és? Quines implicacions té? Són tot beneficis de la seva implementació?

Dia: 11 de març de 2016

Amb Xavier Pérez, Luisa Vázquez i Pere Ibern


Jornada: Registres clínics, font de recerca

12/11/2015 - El passat dimecres 11 va tenir lloc la segona sessió del cicle commemoratiu del 15è aniversari del Comitè de Recerca de SSIBE, alhora també, seminari GRESSIRES. De la mà de Marc Carreras, que va presentar la jornada, vam tenir l’oportunitat de gaudir de la presència i experiència d’experts de reconegudíssim prestigi que ens van parlar del com i el per què utilitzar les bases de dades de registres clínics.

Dia: 11 de novembre de 2015

Amb Jaume Marrugat, Josep Garre i Rafel Ramos


Debat sobre Recerca i Clínica

21/05/2015 - En el marc del 15è aniversari de la creació del Comitè de Recerca de SSIBE, s'han programat sessions de debat trimestrals sobre aspectes relacionats amb la recerca. En aquest, es debatrà sobre la compaginació de la Recerca i la Clínica, i les eines disponibles de suport per portar-la a terme.

Dia: 16 de juny de 2015

Amb Joaquin Serena Leal i Joan Canimas Brugué


Variacions en la pràctica mèdica

 Dia: 11 de juny de 2014
Hora: de 13.30h a 15.00h
Lloc: Sala d'actes Edifici Fleming

Aquest és el segon seminari d’una sèrie que es programarà periòdicament, amb la finalitat de compartir els projectes de recerca del GReSSiReS o en que hi  col·laboren els seus membres, per tal de generar sinèrgies i intercanvis de coneixement i propostes amb altres professionals interessats. En aquest hem convidat un expert extern, molt conegut en el seu àmbit com és Enrique Bernal, editor de l'Atlas de Variaciones de la Práctica Médica, així doncs, la temàtica del seminari 2014 es centrarà en l'anàlisi de la variabilitat de la pràctica mèdica. La sessió, que és oberta tant a professionals de SSIBE com d'altres entitats, va dirigida a tothom que tingui inquietuds sobre recerca en general o que estigui implicat en el tema concret, i és d'especial interés per a tots els professionals amb responsabilitats en la gestió clínica.

S’acreditarà l’assistència com activitat de Formació, que a SSIBE es reconeixerà als efectes oportuns.

Es prega confirmar l’assistència enviant un correu electrònic a recerca@ssibe.cat


Recerca sobre Diabetis al Baix Empordà

Dia: 11 de juny de 2013
Hora: de 15.30h a 17.00h
Lloc: Sala d'actes Edifici Fleming

Aquest és el primer seminari d’una sèrie que es programarà periòdicament, amb la finalitat de compartir els projectes de recerca del GReSSiReS o en que hi  col·laboren els seus membres, per tal de generar sinèrgies i intercanvis de coneixement i propostes amb altres professionals interessats. En aquest es presentaran tres projectes de recerca en diferents etapes de desenvolupament.

15:30 h  Benvinguda i presentació

Xavier Pérez, Direcció Assistencial
Jordi Coderch, Comitè de Recerca

15:40 h  Anàlisi de la població diabètica d’una comarca: perfil de morbiditat, utilització de recursos, complicacions i control metabòlic.
            (Estudi amb publicació acceptada)

José Maria Inoriza, GreSSiReS
Marc Pérez, Direcció d’Atenció Primària

16:00 h  Diabètics Hipertensos: seguiment 2006-2012; altres línies de treball.
               
(Estudi amb resultats, pendent de publicació)

Emili Mas, ABS Palafrugell
Inma Sánchez, GreSSiReS

16:30 h   Efectivitat i impacte econòmic d’un programa de Gestió Integrada amb suport de Telemedicina en Diabètics amb Insulina i Autocontrol, al Baix Empordà. (Estudi GITDIABE).
                 (Projecte en fase de treball de camp iniciat)

Jordi Coderch, GreSSiReS
Annabel Ibáñez, ABS Torroella de Montgrí

16:50 h   Cloenda

               Marc Carreras, GreSSiReS

Activitat dirigida a tothom que tingui inquietuds sobre recerca en general o que estigui implicat en el tema concret que s’abordarà. Obert tant a professionals de SSIBE com d’altres entitats.

S’acreditarà l’assistència com activitat de Formació, que a SSIBE es reconeixerà als efectes oportuns.

Es prega confirmar l’assistència enviant un correu electrònic a recerca@ssibe.cat

 

* Serveis de Salut Integrats Baix Empordà
   C. Hospital 17-19, 2ª planta
   Palamós

 

   

Twitter

 

© 2011 - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà - c/ Hospital, 17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamós