Docència Accés Restringit Home

Jornades i Seminaris

Recerca i DocŔncia > Recerca > Jornades i Seminaris> II Jornada de Recerca del Baix EmpordÓ - 21.04.2005

II Jornada de Recerca del Baix EmpordÓ - 21.04.2005

El 21 d’abril de 2005 va tenir lloc la II Jornada de Recerca Clínico-epidemiològica del Baix Empordà, organitzada pel Comitè de Recerca Clínica amb la col·laboració del Servei de Formació i el Gabinet de Comunicació de l’entitat. Hi varen donar suport els laboratoris MSD i Novartis, sense cap compromís ni conflicte d’interessos.

El objectius de la Jornada eren:

A aquests efectes, es va convidar a tots els professionals dels serveis sanitaris públics de la comarca a presentar les comunicacions científiques  efectuades durant els anys 2002 (darrer trimestre), 2003 i 2004. A partir de les propostes rebudes, el Comitè de Recerca va efectuar una selecció, ateses les limitacions d’espai i temps disponibles,  i al llarg de la Jornada es varen poder presentar 15 comunicacions orals, distribuïdes en 3 taules,  i varen estar exposats 40 cartells.

La Jornada es va encetar amb una presentació a càrrec de Ferran Cordón,  Director de Serveis Territorials de Salut a Girona. Va incloure també una ponència convidada:

Es varen lliurar els premis a les millors comunicacions presentades, i a la millor publicació efectuada durant el bienni, que varen rebre:

Així mateix, es va lliurar la beca de recerca 2005 al projecte:

I va merèixer un accèssit especial de la beca el projecte:

Els premis i la beca varen ser lliurats per M. Teresa Ferrés, Presidenta dels òrgans de govern de l’entitat.

Es varen inscriure a la Jornada un total de 112 professionals, dels diferents centres i serveis, que varen mantenir al llarg de tota la jornada un nivell d’ocupació gairebé plena de la sala d’actes de l’edifici Fleming.

 

   

Twitter

 

ę 2011 - Serveis de Salut Integrats Baix EmpordÓ - c/ Hospital, 17-19 Edif. Fleming - 17230 Palamˇs